Working at Xylem

Jouw toekomstige carrière bij Xylem in Engineering, van elektro tot werktuigbouw, en van software engineering tot civiele techniek!

Werken als engineer bij Xylem betekent werken voor een uniek bedrijf binnen de wereld van water, technologie en duurzaamheid. Verschillende disciplines in engineering komen bij Xylem samen, van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde, en van software engineering tot civiele techniek!

Engineering Vacatures

Waar verschillende engineering disciplines waterproblemen oplossen

Als werktuigbouwkundige/elektrotechnicus help je ons de waterproblemen van de wereld op te lossen. Jij vertaalt de eisen vanuit de klant naar een technisch en financieel sterk project. Of dit nu een gemaal voor afvalwater, een pompinstallatie voor het drooghouden van tunnels of de elektrische besturing voor een gemaal of schuif is, jij weet de juiste technische en financiële oplossing te vinden voor het specifieke project!

Applicaties ontwikkelen in een wereld van water

Als software engineer bij Xylem ga jij aan de slag om onze digitale omgevingen, applicaties en tools verder te ontwikkelen. Uiteindelijk zorg jij er dan onder andere voor dat onze klanten inzicht hebben in hun waterinstallaties zodat wij allen droge voeten houden. Dit vraagt van jou om zowel op frontend als backend gebied te programmeren waardoor je een brede en diepgaande uitdaging kan verwachten als software engineer!

Zien hoe Xylem de waterproblemen van onze klanten oplost?
Bekijk dan onderstaande video!

Mitchel Pelders

Meer weten?

078 654 8400 Mitchel.Pelders@xylem.com Stuur bericht
Naar boven